Over ons

Wij staan voor professionaliteit, klantgerichtheid, doelmatigheid en innovatie

 

Professionaliteit: Bij Fysio- Sportcenter Hapert staat een enthousiast team van professionele, gespecialiseerde werknemers voor u klaar. Een team dat zichzelf wil blijven ontwikkelen en hiervoor ook alle mogelijkheden krijgt. De praktijk biedt, mede door de combinatie met de sportschool, een tal van mogelijkheden voor behandeling/ revalidatie. De koppeling met de sportschool is ook erg goed te maken, we zijn tenslotte één team! Hierdoor kunt u met een gerust hart sporten. Ook werken wij waar nodig multidisciplinair samen met zorgverleners buiten fysio- sportcenter om u optimale zorg te verlenen. Zo bent u altijd op de juiste plek voor uw zorg.

 

Klantgerichtheid:Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, staat uw hulpvraag bij ons centraal. Of dit nu een hulpvraag is aan de fysiotherapeut of aan de fitnessinstructeur. Wij stellen samen met u een plan van aanpak op, waar we beiden een actieve rol in spelen. Openheid, eerlijkheid en enthousiasme zijn hierin erg belangrijk. 
Om te evalueren of onze klanten tevreden zijn, voeren wij op verschillende manieren tevredenheidsonderzoeken uit. Maar we staan natuurlijk ook open voor directe feedback, vragen, opmerkingen, klachten en complimenten!

 

Doelmatigheid: We willen u zo goed en zo snel en goed mogelijk van dienst zijn.  Daarom streven wij naar maatwerk. Hierdoor hebben wij een hoge doelmatigheid.

 

Innovatieve werkomgeving: we streven continu naar verbetering van onze processen, zowel gericht op de organisatie, personeelsbeleid, marketing/communicatie als productontwikkeling. De eigenaar stimuleert de medewerkers voortdurend om zichzelf te ontplooien en mee te denken in nieuwe mogelijkheden, ontwikkelingen en kansen voor het bedrijf. Zo leveren wij hoogstaande zorg en sport op maat.

FysioSportcenter Hapert staat voor een volledige en actieve aanpak. Effectief en op maat. U staat centraal! 

Ontwikkeling Phytalis | InFysio